0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Belshina
  4. BEL-257

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-257

Belshina BEL-257

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-257

Producător: Belshina

Denumirea modelului: BEL-257

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1170 MDL

Belshina Bel-257 este o nouă anvelopă modernă pentru autoturisme, fără tub, radială, cu un cablu metalic în centura de protecţie, cu un desen al benzii de rulare direcțional, de iarnă, proiectat pentru a fi utilizat pe autoturisme de producţie străină, pe diferite categorii de drumuri în condiții de zăpadă și gheață, la o temperatură ambiantă de la minus 45°C până la plus 10ºС. Avantajele anvelopei Belshina Bel-267: - Canelura centrală longitudinală asigură o bună stabilitate a cursului și manevrabilitate, o bună îndepărtare a zăpezii și a murdăriei de pe plasturele de contact. - Marginile dințate ale elementelor desenului benzii de rulare asigură o tracțiune excelentă pe omătul gros și pe drumuri înghețate. - Canelurile transversale cu mai multe trepte facilitează autocurățarea desenului benzii de rulare, asigură stabilitatea laterală și îndepărtează fără obstacole zăpada și murdăria de pe plasturele de contact.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-257 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Belshina
Belshina BEL-257

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Belshina BEL-257 R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.