0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Belshina
  4. BEL-264

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-264

Belshina BEL-264

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-264

Producător: Belshina

Denumirea modelului: BEL-264

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 492 MDL

Belshina BEL 264 Artmotion este o anvelopă de vară pentru automobile clasa compact. Noul profil asimetric al benzii de rulare asigură o tracțiune și cuplare stabilă, rezistență fiabilă la viteză și stabilitatea pneurilor la acvaplanare. Partea interioară a benzii de rulare este saturată cu caneluri arcuite, care elimină complet apa din plasturele de contact. Partea exterioară este alcătuită din blocuri mari, care sunt responsabile pentru manevrabilitate și stabilitatea mişcării în curbă, la viteze mari și în situații extreme. Nervurile circulare asigură stabilitatea cursului, reacții precise de direcție ale mașinii și proprietăți de frânare sporite pe carosabil uscat și umed. Numeroasele crestături în nervurile medii reduc distanța de frânare.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-264 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Belshina
Belshina BEL-264

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Belshina BEL-264 R14
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.