0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Belshina
  4. BEL-297

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-297

Belshina BEL-297

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-297

Producător: Belshina

Denumirea modelului: BEL-297

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 715 MDL

Belshina BEL 297 Artmotion - anvelope de iarnă pentru autoturisme cu practicabilitate sporită. Datorită tehnologiilor moderne folosite de ingineri, acest model se caracterizează prin rezistență sporită la uzură, fiabilitatea şi capacitate de a prelua sarcini mari. Aceste anvelope oferă o conducere sigură a automobilului atât pe drum uscat, cât și pe cele alunecoase și acoperite de zăpadă. Designul segmentului benzii de rulare este direcțional, îndepărtează efectiv apa și zăpada de pe pata de contact. Lamelarea bidirecțională în formă de Z îmbunătățește capacitățile de tracțiune și de cuplare ale anvelopei, inclusiv pe drumurile cu noroi şi lapoviţă. Marginile dinţate, „se înfig" efectiv în suprafața gheții. Lamelarea densă suplinește cu succes funcţiile crampoanelor. Anvelopele se caracterizează prin reacţie excelentă și manevrabilitate la comenzile de direcție, silențiozitate la virare. Compoziția moderna a amestecului de cauciuc îşi menţine moliciunea si elasticitatea la temperaturi scăzute.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Belshina BEL-297 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Belshina
Belshina BEL-297

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Belshina BEL-297 R15
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.