0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Cooper
  4. Discoverer CTS

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer CTS

Cooper Discoverer  CTS

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer CTS

Producător: Cooper

Denumirea modelului: Discoverer CTS

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 940 MDL

Cooper Discoverer CTS — anvelopă de mare viteză pentru SUV-uri de clasa premium . Anvelopa este pentru orice sezon, este mai bine de a o utiliza exclusiv la temperaturi mai înalte de zero grade. Odată cu sosirea vremii reci anvelopa începe a-și pierde din proprietățile sale. Designul exterior al benzii de rulare a anvelopei arată destul de moderat, însă anume structura acestuia îi permite anvelopei să demonstreze cele mai bune performanțe. Tehnologiile speciale au permis anvelopei Cooper Discoverer CTS să obțină indicatori excelenți ai confortului acustic, a rezistenței la uzură și control în timpul deplasării pe orice suprafață. Patru caneluri longitudinale ale anvelopei îi permit să se isprăveascăeficient cu acvaplanarea. Termenul orientativ de exploatare aș anvelopei americanede la Cooper — 70 000 km. Cooper Discoverer CTS poate fi găsit pentru următoarele raze ale jantei: 16,17,18 ș 20 inch.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer CTS procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Cooper
Cooper Discoverer  CTS

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Cooper Discoverer CTS R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.