0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Cooper
  4. Discoverer STT

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer STT

Cooper Discoverer STT

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer STT

Producător: Cooper

Denumirea modelului: Discoverer STT

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 3610 MDL

Cooper Discoverer STT reprezintă anvelope de clasa premium pentru echiparea vehiculelor de teren și camioanelor de tonaj mic. Banda de rulare destul de proeminentă asigură o mai bună aderență pe suprafața carosabilului, depășind orice dificultăți. Flexibilitatea anvelopei asigură o tracțiune ușoară a vehiculului pe orice tip de suprafață. Centurile anvelopei sunt protejate prin tehnologii suplimentare. Este practic imposibil de a sparge sau a deteriora anvelopa Cooper Discoverer STT. Banda de rulare Discoverer STT face față cu ușurință oricăror dificultăți, de la noroi și zăpadă până la pietre mari. Anvelopa dispune de o tehnologie de auto-curățare, facilitând drenarea apei, mizeriei și a zăpezii de sub pata de contact. Acvaplanarea este exclusă. Anvelopa are trei nivele de protecție și o rezistență sporită la ruperea talonului.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Discoverer STT procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Cooper
Cooper Discoverer STT

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Cooper Discoverer STT R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.