0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Cooper
  4. Lifeliner GLS

Anvelope Autoturisme Cooper Lifeliner GLS

Cooper Lifeliner GLS

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Lifeliner GLS

Producător: Cooper

Denumirea modelului: Lifeliner GLS

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 713 MDL

Cooper Lifeliner GLS - anvelopă pentru orice sezon cu profil jos, de mare viteză, pentru instalare pe mașinile sport, care asigură o aderență sporită în orice condiții meteorologice. Formula compusului de cauciuc Cooper Lifeliner GLS a fost creată special pentru anvelopele turistice, crește kilometrajul și îmbunătățește aderența pe orice drum. Componentele speciale ale compusului de cauciuc majorează kilometrajul anvelopei până la 100.000 de km. Durabilitarea înaltă a carcasei îi permite de a rezista chiar și la lovituri severe. Forma optimizată a benzii de rulare și a peretelui lateral, cât și zona de umăr a benzii de rulare cu caneluri, asigură uzura uniformă a anvelopei. Desenul pentru orice sezon al benzii de rulare, cu cinci coaste, creat cu ajutorul unui sistem computerizar de control al nivelului de zgomot (sound quality system) - garantează o mișcare silențioasă. Patru caneluri neântrerupte contrinuie la drenajul apei din zona de contact, reducând efectul de acvaplanare.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Lifeliner GLS procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Cooper
Cooper Lifeliner GLS

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Cooper Lifeliner GLS R14
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.