0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Cooper
  4. Zeon RS3-A

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon RS3-A

Cooper Zeon RS3-A

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon RS3-A

Producător: Cooper

Denumirea modelului: Zeon RS3-A

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1425 MDL

Cooper Zeon RS3-A este un model de vară pentru autoturismele clasa Premium. La executarea acestui model s-a recurs la o tehnologie de ultimă oră, astfel ajungând pe primele poziţii din clasa respectivă. Compoziția amestecului inovator de cauciuc conţine siliciu, care mărește rezistența și îmbunătățește elasticitatea anvelopei la schimbările de temperatură. Banda de rulare asimetrică special elaborată, în combinație cu blocuri masive, asigură un comportament sigur al automobilului atunci când se deplasează în orice condiții meteorologice. Pata de contact pătrată mărește semnificativ aderența anvelopei la suprafața drumului, reducând distanța de frânare și asigurând stabilitatea mişcării în condiții de siguranță, la diferite viteze. Patru canale largi, împreună cu un număr mare de lamele, îndepărtează rapid apa din pata de contact, reducând astfel efectul de acvaplanare la minimum. Două rânduri centrale de blocuri asigură o mișcare liniară excelentă. Zona de umăr armată împreună cu cordonul ranforsat permit modelului Cooper Zeon RS3-A nu numai să reziste la deteriorări, ci și să facă față sarcinilor mari.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon RS3-A procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Cooper
Cooper Zeon RS3-A

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Cooper Zeon RS3-A R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.