0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Cooper
  4. Zeon Sport A/S

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon Sport A/S

Cooper Zeon Sport A/S

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon Sport A/S

Producător: Cooper

Denumirea modelului: Zeon Sport A/S

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1282 MDL

Cooper Zeon Sport A/S este o anvelopă de vară, cu utilizare universală, pentru automobile de mare viteză. Anvelopele Cooper Zeon Sport A/S sunt proiectate pentru călătorii sport şi extrem de agresive. Acest model are indicele W - performanță la viteze de până la 270 km/h. El este creat special pentru aderență excelentă la orice suprafață rutieră și stabilitate a automobilului la orice viteză. Datorită unui compus special de cauciuc, anvelopa demonstrează performanțe ridicate pe asfaltul umed. O varietate de elemente pe profilul benzii de rulare permite reducerea semnificativă a zgomotului în timpul mişcării. Profilul direcţional al benzii de rulare, împreună cu nervura centrală, ajută la evacuarea eficientă a apei de sub pata de contact. Riscul de acvaplanare pe această anvelopă este redus la minimum. Cooper Zeon Sport A/S poate fi instalată practic la orice autovehicul. In primul rând, această anvelopă este recomandata pentru utilizarea pe jeepuri si automobile de teren, pe sedanuri sportive scumpe şi chiar pe camionete.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Cooper Zeon Sport A/S procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Cooper
Cooper Zeon Sport A/S

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Cooper Zeon Sport A/S R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.