0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Debica
  4. Frigo HP

Anvelope Autoturisme Debica Frigo HP

Debica Frigo HP

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Debica Frigo HP

Producător: Debica

Denumirea modelului: Frigo HP

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1099 MDL

Debica Frigo HP este o anvelopă de iarnă, fără crampoane pentru autovehicule robuste de mare viteză. În modelul Frigo HP au fost aplicate multe tehnologii ale Goodyear Corporation, în componenţa căreia e inclusă uzina Debica. Designul în formă de „V” al modelului benzii de rulare simetric direcțional face ca această anvelopă să fie universală pe orice acoperiri. Datorita designului rigid, nervura centrala a benzii de rulare a modelului asigura anvelopa cu un nivel ridicat de stabilitate. Multe blocuri detașate formează un număr mare de muchii ascuțite ale ambreiajului, ceea ce asigură o eficiență ridicată a accelerației, inclusiv pe zăpadă. Zone de umăr ale benzii de rulare – largi şi dispunerea blocurilor. În general, modelul Debica Frigo HP demonstrează o manevrabilitate excelentă în timpul virajelor și performanțe ridicate la frânare pe suprafețele de iarnă alunecoase. Indicele de viteză a modelului este H (până la 210 km/h).

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Debica Frigo HP procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Debica
Debica Frigo HP

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Debica Frigo HP R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.