0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Dunlop
  4. SPORT 01А

Anvelope Autoturisme Dunlop SPORT 01А

Dunlop SPORT 01А

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop SPORT 01А

Producător: Dunlop

Denumirea modelului: SPORT 01А

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 4069 MDL

Dunlop SP Sport 01A - anvelopă de vară pentru autoturisme moderne și robuste. Acest model este o elaborare tehnică avansată, cu o mulțime de tehnologii și materiale moderne. Desenul benzii de rulare Tri-Area este împărțit în trei zone, fiecare asigurând îmbunătățirea unui anumit set de caracteristici de performanță. Acest aranjament permite menținerea proprietăților excelente ale anvelopei, indiferent de caracteristicile carosabilului și de condițiile meteorologice. Caracterul sportiv al modelului este asigurat de structura armată a cadrului. Este foarte durabil, rezistent la forțele centrifuge de accelerare. În cordonul ramei nu există cusături și îmbinări, are o densitate foarte mare a filamentelor. Anvelopa rezistă perfect încălzirii la viteze mari, ceea ce influențează în mod pozitiv fiabilitatea și rezistența la rulare.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop SPORT 01А procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Dunlop
Dunlop SPORT 01А

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Dunlop SPORT 01А R19
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.