0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Dunlop
  4. Streetresponse 2

Anvelope Autoturisme Dunlop Streetresponse 2

Dunlop Streetresponse 2

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop Streetresponse 2

Producător: Dunlop

Denumirea modelului: Streetresponse 2

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1122 MDL

Dunlop SP Streetresponse 2 – anvelope de vară de generaţia a doua a binecunoscutului model Dunlop SP Street Response. Comparativ cu predecesoarea sa, noua anvelopă asigură o frînare mai eficientă cu 6% pe carosabilul umed, şi cu 4% pe cel uscat. Mai mult decît atît, noul produs are o durată e viaţă cu 10% mai mare. Conform sistemului european de marcare a anvelopelor de vară, anvelopele Dunlop Street Response 2 de toate dimensiunile, au obţinut categoria „B” pentru aderenţă pe suprafeţe umede şi categoria „C” pentru rezistenţa la rulare. Datorită extinderii suprafeţei petei de contact şi nervurii centrale suplimentare mai late, anvelopele de vară Dunlop Street Response 2 au obţinut o carosabilitate sporită şi controlabilitate în timpul mersului pe autostrăzile uscate. Structura anvelopei a fost redusă în greutate, fapt care a crescut nivelul de aderenţă la suprafaţa drumului şi a îmbunătăţit stabilitatea automobilului. Reducerea greutăţii noilor anvelope Dunlop a contribuit la reducerea semnificativă a rezistenţei la rulare. Canalele longitudinale late pot reţine o cantitate mare de apă sporind astfel rezistenţa anvelopei la acvaplanare şi îmbunătăţind performanţele de frînare pe carosabilul umed. Numeroasele caneluri transversale contribuie, de asemenea, la îmbunătăţirea proprietăţilor de aderenţă a anvelopei la asfaltul umed.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop Streetresponse 2 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Dunlop
Dunlop Streetresponse 2

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Dunlop Streetresponse 2 R15
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.