0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Dunlop
  4. TG35 (Grandtrek TG35)

Anvelope Autoturisme Dunlop TG35 (Grandtrek TG35)

Dunlop TG35 (Grandtrek TG35)

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop TG35 (Grandtrek TG35)

Producător: Dunlop

Denumirea modelului: TG35 (Grandtrek TG35)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 2375 MDL

Dunlop Grandtrek TG35 - anvelope pentru vehicule de teren, off road și SUV-uri, care în cea mai mare parte sunt exploatate pe drumuri cu suprafață dură, iar ocazional se deplasează pe drumuri ușor accidentate. Desenul benzii de rulare a anvelopelor este mai potrivit pentru conducerea pe drumuri asfaltate. Cele cinci nervuri ale benzii de rulare asigură o aderență bună a anvelopei datorită suprafeței mari a petei de contact. Patru caneluri longitudinale sunt destinate pentru îndepărtarea apei, zăpezii și a noroiului prin sistemul de canale laterale de evacuare. Aceste canale îmbunătățesc performanțele anvelopei în timpul deplasării pe drumuri accidentate, precum și pe suprafețe acoperite cu zăpadă. Banda de rulare a anvelopelor Dunlop Grandtrek TG35 este prevăzută cu o multitudine de lamele, care, la fel, contribuie la îmbunătățirea caracteristicilor de tracțiune și aderență a anvelopelor pe suprafețele alunecoase. Porțiunile laterale late ale benzii de rulare asigură un comportament stabil în timpul rulării și combat eficient uzura neuniformă, care reduce din durata de viață a anvelopei. În componența cauciucului se regăsesc polimeri sintetici și dioxid de siliciu, datorită cărora anvelopa Dunlop Grandtrek TG35 este nu doar rezistentă, ci și elastică, și are o aderență excelentă la temperaturi scăzute.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Dunlop TG35 (Grandtrek TG35) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Dunlop
Dunlop TG35 (Grandtrek TG35)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Dunlop TG35 (Grandtrek TG35) R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.