șos. Muncești 271/7

0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Dunlop
  4. Winter Response 2

Dunlop Winter Response 2 - Chișinău, Moldova

Dunlop Winter Response 2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Dunlop Winter Response 2 - Chișinău, Moldova

Producător: Dunlop

Denumirea modelului: Winter Response 2

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1159 MDL

Frânare și manevrabilitate sigure în condiții de iarnă. Noua anvelopă Winter Response 2 are un model cu lamele orientate la 45 grade în umeri pentru o mai bună tracțiune la virarea pe zăpadă și gheță. Inovația noastră Mecanism Snowguide blocurile rețin zăpada în centrul benzii de rulare pentru a crește zona de contact, ceea ce înseamnă mai multă aderență la frânare și la accelerare. Optimizarea formei carcasei prezintă o deformare mai redusă în comparație cu o anvelopă standard, pentru îmbunătățirea rezistenței la rulare și a consumului de combustibil.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Dunlop Winter Response 2 - Chișinău, Moldova

Dunlop
Dunlop Winter Response 2

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.