0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Fulda
  4. Tramp 4X4 Yukon

Anvelope Autoturisme Fulda Tramp 4X4 Yukon

Fulda Tramp 4X4 Yukon

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Fulda Tramp 4X4 Yukon

Producător: Fulda

Denumirea modelului: Tramp 4X4 Yukon

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 2375 MDL

Fulda Tramp 4x4 Yukon - anvelopa SUV de iarnă, suficient de robustă pentru Yukon. Bucuraţi-vă de şofatul pe timp de iarnă cu o anvelopă SUV concepută să facă faţă celor mai dure condiţii de iarnă. Având o rezistenţă înaltă la acvaplanare şi o tracţiune agresivă, anvelopa Tramp 4x4 Yukon vă oferă un nivel înalt de control şi o valoare deosebită. Păstraţi controlul pe drumurile udate de ploaie sau în curs de dezgheţ. Canelurile late, circulare ale anvelopei Tramp 4x4 Yukon elimină rapid apa şi lapoviţa de pe suprafaţa anvelopei, reducând riscul de acvaplanare. Şofaţi cu încredere pe drumuri acoperite cu gheaţă, datorită designului suprafeţei de rulare prevăzute cu nervuri radiale suplimentare, care creează aderenţă pe suprafeţele alunecoase. Anvelopa Tramp 4x4 Yukon este produsă dintr-un compus special de silică pentru suprafaţa de rulare, care rămâne flexibilă la temperaturi sub 7 grade. Această elasticitate sporită înseamnă tracţiune mai bună pe zăpadă şi pe gheaţă şi distanţe de frânare mai scurte pe vreme rece.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Fulda Tramp 4X4 Yukon procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Fulda
Fulda Tramp 4X4 Yukon

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Fulda Tramp 4X4 Yukon R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.