0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Goodyear
  4. WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

Producător: Goodyear

Denumirea modelului: WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 2356 MDL

Goodyear Wrangler AT/SA - o anvelopă 4x4 suficient de rezistentă pentru a face faţă oricărui tip de teren. Anvelopa Wrangler AT/SA este prevăzută cu două straturi care conţin Kevlar, un material de cinci ori mai puternic decât oţelul. Pereţii laterali sunt întăriţi pentru a creşte rezistenţa la tăiere şi perforare. Suprafaţa de rulare cu lamele de densitate sporită este prevăzută cu margini antiderapante, pentru îmbunătăţirea aderenţei pe suprafeţele ude. Wrangler AT/SA oferă o distanţă de frânare pe drumurile ude cu 15 % mai scurtă decât predecesoarea sa. Amestecul de polimeri al anvelopei Wrangler AT/SA creşte performanţele pe drumurile neasflatate. Kevlar absoarbe zgomotul produs de deplasarea pe drum, oferindu-vă o călătorie silenţioasă şi lină.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Goodyear
Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Goodyear WRL AT/SA (Wrangler AT/SA) R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.