0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Goodyear
  4. WRL HP All Weather FP

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP All Weather FP

Goodyear WRL HP All Weather FP

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP All Weather FP

Producător: Goodyear

Denumirea modelului: WRL HP All Weather FP

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 3032 MDL

Goodyear Wrangler HP All Weather - anvelopa 4x4 inteligentă, care vă oferă performanţă maximă pe parcursul întregului an. Această anvelopă a fost selectată ca primă echipare pentru VW Amarok, Land Rover Discovery, Nissan, Nissan Navara, Ford Kuga.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Goodyear WRL HP All Weather FP procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Goodyear
Goodyear WRL HP All Weather FP

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Goodyear WRL HP All Weather FP R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.