0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kleber
  4. Krisalp HP3 SUV

Anvelope Autoturisme Kleber Krisalp HP3 SUV

Kleber Krisalp HP3 SUV

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kleber Krisalp HP3 SUV

Producător: Kleber

Denumirea modelului: Krisalp HP3 SUV

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1605 MDL

Anvelopa de iarnă Kleber Krisalp HP3 SUV pentru crossovere 4×4 se evidențiază prin performanțe de frânare eficiente pe suprafețe umede sau înghețate. Reducerea distanței de frânare pe drumurile acoperite cu gheață s-a obținut datorită utilizării unei compoziții de cauciuc cu elastomeri mai plastici în combinație cu caneluri drepte și în zigzag. Modelul Kleber Krisalp HP3 SUV dispune de un sistem eficient de evacuare a apei și a zăpezii topite prin canelurile în formă de V. Numărul de lamele și muchii ale canelurilor a crescut, ce a permis inginerilor să îmbunătățească calitățile de tracțiune pe zăpadă.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kleber Krisalp HP3 SUV procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kleber
Kleber Krisalp HP3 SUV

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kleber Krisalp HP3 SUV R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.