0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KH 15 (Solus)

Anvelope Autoturisme Kumho KH 15 (Solus)

Kumho KH 15 (Solus)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KH 15 (Solus)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KH 15 (Solus)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 608 MDL

Kumho KH 15 Kumho KH 15 este o anvelopă cu zgomot redus, potrivită pentru conducere în siguranţă şi confortabilă, este elaborată cu aplicarea concepţiei de bandă de rulare confortabilă. Are proprietăţi de înaltă adaptivitate la suprafaţa uscată şi udă a carosabilului, lucru, care asigură o frânare eficientă pe o suprafaţă udă şi un nivel redus de zgomot. Caracteristicile designului Kumho KH 15 se datorează profilului antiderapant, elaborat cu aplicarea unor know-how tehnologic avansate, şi stilului de design modern al flancului. Patru caneluri inelare previn riscul acvaplanării, datorită avantajelor de drenaj al apei. Compoziţie tehnologic avansată a benzii de rulare a anvelopei Kumho KH 15, care sporeşte calitatea deplasării, reduce parcursul de frânare, precum şi îmbunătăţesc caracteristicile la carosabilul ud. A fost îmbunătăţită structura breakerului pentru o deplasare confortabilă la viteze înalte. Materialul de umplutură fiabil din cauciuc special este inclus în stratul superior cu scopul menţinerii stabilităţii la viteze înalte şi la viraje.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KH 15 (Solus) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KH 15 (Solus)
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.