0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KH 21 (Solus Vier)

Anvelope Autoturisme Kumho KH 21 (Solus Vier)

Kumho KH 21 (Solus Vier)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KH 21 (Solus Vier)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KH 21 (Solus Vier)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 333 MDL

Anvelopa silenţioasă pentru toate anotimpurile Kumho KH 21 este destinată pentru autoturisme. Profilul orientat al benzii de rulare cu canale adânci de drenaj este destinat îndepărtării apei, noroiului şi a omătului, ce se topeşte, de pe pata de contact. Lăţimea canelurilor este selectată astfel, încât să excludă eventualitatea îmbâcsirii cu zăpadă aderată şi pietriş. Canelurile longitudinale Kumho KH 21 măresc stabilitatea automobilului pe zăpadă şi noroi. Anvelopa Kumho KH 21 se adaptează uşor la condiţiile meteorologice instabile. Compoziţia amestecului de cauciuc Kumho KH 21 este elaborată, ţinându-se cont de cele mai noi tendinţe şi cerinţe. Datorită conţinutului înalt de siliciu sporesc parametrii de aderenţă şi manevrabilitate pe îmbrăcămintea rutieră udă, se reducere rezistenţa la rulare şi consumul de combustibil. Anvelopa Kumho KH 21 posedă o rezistenţă redusă la rulare, în plus, se caracterizează prin confort acustic, o bună manevrabilitate şi o distanţă scurtă de frânare pe zăpadă.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KH 21 (Solus Vier) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KH 21 (Solus Vier)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KH 21 (Solus Vier) R14
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.