0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KL 12(Ecsta STX)

Anvelope Autoturisme Kumho KL 12(Ecsta STX)

Kumho KL 12(Ecsta STX)

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 12(Ecsta STX)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KL 12(Ecsta STX)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 855 MDL

Kumho KL 12 este o anvelopă de vară, destinată pentru maşini tot-teren/SUV, camionete şi automobile tuning. Anvelopa se distinge prin siguranţă, manevrabilitate, durabilitate indiferent de nivelul de umiditate a îmbrăcămintei carosabilului. Drenajul accelerat al apei şi aderenţa trainică la carosabilul ud datorită numeroaselor caneluri sub formă de V reduc simţitor riscul acvaplanării. Aderenţa laterală îmbunătăţită a anvelopei Kumho KL 12 este asigurată datorită combinaţiei dintre canalele inelare adânci de pe nervurile benzii de rulare. Nivelul de zgomot este redus datorită aplicării canelurilor intersectate şi a lamelelor din zona umerilor. Compoziţia de înaltă tehnologie a benzii de rulare creşte puterea de aderenţă la carosabilul atât uscat, cât şi ud. Construcţia specială a bordurii anvelopei Kumho KL 12 sporeşte atât confortul în timpul deplasării, cât şi iuţeala reacţionării volanului. Indicele de viteză al anvelopei de la H – 210 km/oră până la V – 240 km/oră, W peste 270. Componentele polimerice unice din compoziţia anvelopei Kumho KL12 îmbunătăţesc comportamentul ei pe carosabil atât uscat, cât şi ud.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 12(Ecsta STX) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KL 12(Ecsta STX)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KL 12(Ecsta STX) R15
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.