0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KL 17 (Ecsta X3)

Anvelope Autoturisme Kumho KL 17 (Ecsta X3)

Kumho KL 17 (Ecsta X3)

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 17 (Ecsta X3)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KL 17 (Ecsta X3)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 2375 MDL

Kumho Ecsta X3 KL17 - o anvelopă de vară, care este utilizată pentru SUV-uri de prima clasă. Această anvelopă este un produs de performanță ultra-înaltă, și este proiectată special pentru vehicule „premium“ de ultimă generație, cu tracțiune integrală. Anvelopa Kumho Ecsta X3 KL17 a înglobat în sine confortul sporit și stabilitatea înaltă a șofatului la viteze mari, precum și o excelentă rezistență la acvaplanare. Banda de rulare are un design asimetric cu o rigiditate sporită a blocurilor amplasate în regiunea exterioară a umerelor. Aceasta a permis de a spori aderența laterală, majorând astfel și productivitatea la trecerea curbelor. Aderența maximă pe drum umed este asigurată din contul a patru canale longitudinale largi. Acestea, împreună cu canelurile de scurgere laterale, elimină rapid apa din pata de contact. Canalul central liniar este responsabil pentru deplasarea liniară și legătura inversă calitativă. Blocurile benzii de rulare sunt optimizate ideal, ceea ce a permis de a reduce semnificativ nivelul zgomotului și de a asigura o uzură mai uniformă a benzii de rulare.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 17 (Ecsta X3) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KL 17 (Ecsta X3)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KL 17 (Ecsta X3) R20
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.