0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KL 71 (Road Venture MT)

Anvelope Autoturisme Kumho KL 71 (Road Venture MT)

Kumho KL 71 (Road Venture MT)

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 71 (Road Venture MT)

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KL 71 (Road Venture MT)

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 2755 MDL

Kumho Road Venture MT KL71 – anvelope pentru orice sezon, de noroi, pentru SUV-uri. Pe baza celor mai recente tehnologii ale KUMHO au fost create adevăratele anvelope pentru off-road și pentru deplasarea prin noroi, care în același timp sunt adaptate la drumurile urbane și au un nivel de zgomot redus. KL71 au un diametru mare al jantei. Ele oferă întotdeauna o aderență excelentă pe off-road. Banda de rulare durabilă, rezistentă la tăieturi şi străpungeri, protejează anvelopa în timpul conducerii automobilului chiar și în cele mai complicate condiții. Anvelopa se evidențiază printr-un nivel redus al zgomotului. Centura de oțel elastică și surprafața fără cusături măresc rezistența pneului și reduc zgomotul. Anvelopele pentru noroi Kumho Rod Venture MT KL71 cu stratul dublu al carcasei sînt pregătite pentru orice efort pe drum și off-road.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Kumho KL 71 (Road Venture MT) procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Kumho
Kumho KL 71 (Road Venture MT)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Kumho KL 71 (Road Venture MT) R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.