șos. Muncești 271/7

0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Kumho
  4. KR 26 (Sense)

Kumho KR 26 (Sense) - Chișinău, Moldova

Kumho KR 26 (Sense)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Kumho KR 26 (Sense) - Chișinău, Moldova

Producător: Kumho

Denumirea modelului: KR 26 (Sense)

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 593 MDL

Anvelopa Kumho KR26 îmbină elaborările avansate ale performanţelor inginereşti, tehnologice şi componentele de înaltă calitate pentru realizarea condusului confortabil al maşinii la un preţ accesibil. Banda de rulare extinsă şi construcţia carcasei măreşte productivitatea anvelopei pe orice suprafeţe. Lamelele ajută la realizarea unui mers silenţios şi lin. Canalele largi reduc riscul acvaplanării.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Kumho KR 26 (Sense) - Chișinău, Moldova

Kumho
Kumho KR 26 (Sense)

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.