0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Lassa
  4. Snoways 2

Lassa Snoways 2 - Chișinău, Moldova

Lassa Snoways 2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Lassa Snoways 2 - Chișinău, Moldova

Producător: Lassa

Denumirea modelului: Snoways 2

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 684 MDL

< Anvelopele auto de iarnă Lassa Snoways 2 este menită pentru autoturisme de clasă medie, precum şi pentru microbuze şi camioane de capacitate mică. În elaborarea acestor anvelope, producătorul a aplicat cele mai avansate tehnologii. Designul anvelopelor se deosebeşte prin desenul direcţionat al benzii de rulare, a cărui structură este asemănătoare literei «V». O astfel de structură a benzii de rulare permite asigurarea unei aderenţe excelente şi performanţe înaltă la frînare pe drumurile acoperite cu zăpadă sau gheaţă. Anvelopele Lassa Snoways 2 demonstrează o eficienţă sporită la drenarea apei şi zăpezii chiar şi în cele mai nefavorabile condiţii. La construcţia anvelopelor de acest fel, producătorul a utilizat banda de rulare cu un desen mai adînc, fapt care a sporit manevrabilitatea prin zăpadă.

Utilizarea componentelor inovatoare în amestecul de cauciuc oferă un grad sporit de elasticitate a anvelopelor Lassa Snoways 2 chiar şi la temperaturi sub zero.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Lassa Snoways 2 - Chișinău, Moldova

Lassa
Lassa Snoways 2

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.