0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. Alpin A3

Anvelope Autoturisme Michelin Alpin A3

Michelin Alpin A3

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Alpin A3

Producător: Michelin

Denumirea modelului: Alpin A3

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1282 MDL

Anvelopele de iarnă Michelin Alpin A3 sunt concepute special pentru autoturisme mici, sedanuri compacte, precum și monovolumuri medii și compacte. Principalul avantaj al modelului Michelin Alpin A3 este aderența excelentă la drumul umed. Acest lucru se realizează prin utilizarea unui nou amestec de cauciuc cu adaos de ulei de floarea-soarelui. Anvelopele Michelin Alpin A3 prezintă rezistență redusă la rulare. Michelin Alpin A3 a căpătat recunoaştere pentru stabilitatea cursului pe drum înzăpezit. În acest scop a fost aplicată o tehnologie unică BDS (Bi-Activ-Sipes) - lamele de tip bidirecţional în formă de Z. Numărul total de lamele a crescut cu 47 la sută faţă de anvelopele similare produse de concurenți. Pe partea humerală a benzii de rulare Michelin Alpin A3 există un indicator al uzurii sub forma unui fulg de nea. Dacă protectorul de cauciuc este uzat până la nivelul fulgului de zăpadă, atunci adâncimea reziduală a benzii de rulare este de 4 mm.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Alpin A3 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Michelin
Michelin Alpin A3

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Michelin Alpin A3 R14
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.