0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. Energy XM2

Anvelope Autoturisme Michelin Energy XM2

Michelin Energy XM2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Energy XM2

Producător: Michelin

Denumirea modelului: Energy XM2

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 600 MDL

Anvelopa MIchelin Energy XM2va ofera cel mai redus consum de carburant prin utilizarea compusilor de cauciuc ce ofera cea mai redusa rezistenta la rulare si cea mai buna rezistenta la uzura. Anvelopele Michelin Energy XM2 ofera o durata de viata lunga afectand in mod minim mediul inconjurator.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin Energy XM2 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Michelin
Michelin Energy XM2

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Michelin Energy XM2 R15
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.