0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. Latitude Alpin 2

Michelin Latitude Alpin 2 - Chișinău, Moldova

Michelin Latitude Alpin 2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Michelin Latitude Alpin 2 - Chișinău, Moldova

Producător: Michelin

Denumirea modelului: Latitude Alpin 2

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 3411 MDL

Michelin Latitude Alpin 2 - anvelope de iarna cu profilul benzii de rulare directional pentru vehicule off-road de mare viteza. Modelul Michelin Latitude Alpin 2 este proiectat pentru ierni europene moi si este de neegalat din punct de vedere in ceea ce priveste siguranta, mobilitatea si kilometrajul. Are distante foarte scurte de franare, tractiune excelenta pe suprafete alunecoase si tractiune excelenta pe drumuri acoperite cu zapada si gheata. Ea are o mare performanta in toate conditiile de drum.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Michelin Latitude Alpin 2 - Chișinău, Moldova

Michelin
Michelin Latitude Alpin 2

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.