0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. X-ICE North 3

Anvelope Autoturisme Michelin X-ICE North 3

Michelin X-ICE North 3

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin X-ICE North 3

Producător: Michelin

Denumirea modelului: X-ICE North 3

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1425 MDL

Anvelopă cu crampoane construită după tehnologia “anvelopei inteligente” (Smart Stud), prezintă caracteristici mai bune de aderenţă, fixare sporită a crampoanelor şi parte laterală consolidată. Anvelopa este foarte eficientă pe drumurile acoperite cu gheaţă datorită aderenţei îmbunătăţite şi puterii mai mari de înfigere a crampoanelor. Crampoanele anvelopelor Michelin X-Ice North 3 sunt bine fixate în banda de rulare a anvelopei, fapt care previne pierderea prematură a acestora. Construcţia anvelopei este mai fermă, iar probabilitatea deteriorării părţii laterale în procesul de exploatare este scăzută datorită construcţiei speciale a anvelopelor Michelin X-Ice North 3.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin X-ICE North 3 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Michelin
Michelin X-ICE North 3
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.