0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Michelin
  4. XL Latitude Alpin N2

Anvelope Autoturisme Michelin XL Latitude Alpin N2

Michelin XL Latitude Alpin N2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin XL Latitude Alpin N2

Producător: Michelin

Denumirea modelului: XL Latitude Alpin N2

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 4367 MDL

Michelin Latitude Alpin N2 – anvelope de iarnă pentru autovehicule de teren şi crossovere. Anvelopa de iarnă necramponată pentru autoturisme Michelin Latitude Alpin N2, la fel ca şi predecesoarea ei, a fost concepută special pentru autoturisme cu grad înalt de carosabilitate, exploatate în condiţiile iernilor blânzi din Europa. Pentru un astfel de climat sunt tipice tranzițiile frecvente de la temperaturile negative ale aerului la cele pozitive, din care rezultă o varietate largă de condiţii de drum. Indicii de viteză mare H și V vă permit să instalați această anvelopă pe cele mai puternice mașini. Profilul de rulare simetric, cu un design în formă de V, face ca anvelopa să fie universală. Banda de rulare asigură o ţinută excelentă de drum, performanțe ridicate de frânare, în special, pe suprafețe înzăpezite şi acoperite cu gheață. Tehnologia Full Active Tread oferă o zonă de contact mai mare, pe care sarcina este distribuită uniform, iar dimensiunile ei rămân constante, indiferent de modul de conducere și caracteristicile carosabilului. Anvelopa are un număr mare de lamele speciale, care sunt dispuse la diferite unghiuri și penetrează adânc blocurile benzii de rulare. Marginile ascuțite, formate de numeroasele lamele, pătrund cu ușurință pânza de apă de pe suprafața de gheață, agățându-se în mod eficient chiar și de asperităţile minore. Rigiditatea blocurilor benzii de rulare permite îmbunătățirea semnificativă a caracteristicilor principale ale anvelopei pe suprafeţe uscate. Combinația dintre componentele de siliciu și uleiul de floarea-soarelui din amestecul de cauciuc asigură anvelopei o excelentă elasticitate la temperaturi sub 7 grade. În plus, noua compoziţie a cauciucului asigură o rezistență ridicată la abraziune, o aderență mai sigură la suprafața umedă.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Michelin XL Latitude Alpin N2 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Michelin
Michelin XL Latitude Alpin N2

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Michelin XL Latitude Alpin N2 R19
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.