0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Rosava
  4. Arctic ICE

Anvelope Autoturisme Rosava Arctic ICE

Rosava Arctic ICE

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Rosava Arctic ICE

Producător: Rosava

Denumirea modelului: Arctic ICE

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 505 MDL

Contyre Arctic Ice - anvelope de iarnă cu crampoane, pentru oraș. Acest model se poate lăuda cu o cale de frânare scurtă pe gheață și pe drumuri înzăpezite, datoită unui număr record de lamele (mai mult de 5000). Datorită acelorași lamele, anvelopele Contyre Arctic Ice deminstrează caracteristici excelente de tracțiune. Gama largă de temperaturi de lucru ale anvelopei, până la -50 ° C, este asigurată grație compoziției speciale a compusului de cauciuc, componentele căruia sunt polimeri ce conțin siliciu, care nu permit anvelopei să se întărească la frig. Modelul Contyre Arctic Ice dispune de un confort acustic în timpul mișcării, care se obține prin alternanță optimă a canelurilor în banda de rulare. Anvelopele „nu a urla“ pe drum.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Rosava Arctic ICE procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Rosava
Rosava Arctic ICE
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.