0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Rosava
  4. ОИ-297 Rosava

Rosava ОИ-297 Rosava - Chișinău, Moldova

Rosava ОИ-297 Rosava

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Rosava ОИ-297 Rosava - Chișinău, Moldova

Producător: Rosava

Denumirea modelului: ОИ-297 Rosava

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 688 MDL

Rosava OI-297 – anvelope de iarnă pentru autoturisme. Modelul dat este potrivit pentru iernile înzăpezite. Banda de rulare pune accentul pe aderenţă pe carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă. Numărul mare de lamele sub formă de zigzag garantează siguranţa pe suprafeţele acoperite cu gheaţă, precum şi sporeşte aderenţa anvelopelor în timpul manevrărilor şi capacitatea de frînare. Amestecul de cauciuc din care sunt realizate anvelopele de modelul dat conţine cauciuc natural, dioxid de siliciu şi organosilani, fapt care sporeşte manevrabilitatea pe carosabilul acoperit cu zăpadă şi rezistenţă împotriva uzurii neuniforme.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Rosava ОИ-297 Rosava - Chișinău, Moldova

Rosava
Rosava ОИ-297 Rosava

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Rosava ОИ-297 Rosava R14

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.