0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Rosava
  4. PREMIORRI (ViaMaggiore)

Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore) - Chișinău, Moldova

Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore)

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore) - Chișinău, Moldova

Producător: Rosava

Denumirea modelului: PREMIORRI (ViaMaggiore)

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 466 MDL

Premiorri ViaMaggiore - anvelope de iarnă pentru autoturisme cu capacități de aderență îmbunătățite. Materialul benzii de rulare include siliciu, și o proporție mare de cauciuc natural și uleiuri. La proiectarea acestui model, inginerii au reușit să obțină performanțe sporite de aderență a pneurilor cu suprafața înghețată a drumului la temperaturi moderate, sub zero grade . „Muchiile de cuplare”, în formă de zigzag, din structura benzii de rulare, au îmbunătățit semnificativ tracțiunea și stabilitatea de curs pe drumuri de iarnă înghețate și și înzăpezite. Înclinarea canalelor sistemului de drenaj al Premiorri ViaMaggiore înlătură excesul de fluid din suprafața de contact și reduce riscul de acvaplanare și pierdere a controlului. Taietura deasă a lamelelor practic se împlântă în suprafața apei, evitând riscul ca automobilul să deraieze la traversarea unei băltoace. Model Premiorri ViaMaggiore se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore) - Chișinău, Moldova

Rosava
Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore)

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Rosava PREMIORRI (ViaMaggiore) R14

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.