0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Sava
  4. Intensa UHP 2

Anvelope Autoturisme Sava Intensa UHP 2

Sava Intensa UHP 2

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Sava Intensa UHP 2

Producător: Sava

Denumirea modelului: Intensa UHP 2

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1760 MDL

Sava intensa UHP 2 - anvelope de mare viteză pentru autoturisme. Sava intensa UHP este o alegere excelentă pentru proprietarii de mașini de mare viteză și sport, dispuşi să câştige beneficii maxime. Acest model bugetar cu banda de rulare asimetrică o combinaţie dintre bunele caracteristici de manevră atât pe drumuri uscate, cât și pe cele umede și prețul atractiv. În plus, oferă un consum redus de combustibil datorită greutăţii reduse și noului compozit de cauciuc pe bază de silicon de 100%. Sava Intensa UHP 2 este una dintre cele mai silențioase anvelope din clasa sa.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Sava Intensa UHP 2 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Sava
Sava Intensa UHP 2

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Sava Intensa UHP 2 R18
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.