0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 257

Anvelope Autoturisme Triangle TR 257

Triangle TR 257

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 257

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 257

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 956 MDL

Triangle TR257 - o anvelopă de vară pentru autoturismele din segmentul econom. Anvelopa Triangle TR257 a fost supusă mai multor testări, inclusiv controlul electronic al calității, și este recunoscută în comunitatea conducătorilor auto pentru caracteristicile sale de exploatare excelente și prețul redus. Amestecul de cauciuc al benzii de rulare are o rezistență sporită la uzură. Patru canale longitudinale îndepărtează excelent apa din pata de contact, reducând efectul de acvaplanare. Nervura centrală a benzii de rulare, compusă din blocuri, crește stabilitatea de direcție, iar blocurile laterale, cu o formă și o distanță specială între ele, cresc stabilitatea în timpul virajelor. Principalele caracteristici ale anvelopei Triangle TR257 - rezistența sporită la uzură și durată de viață mai lungă; - aderență excelentă pe orice suprafață de drum; - efect minim de acvaplanare; - preț mic.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 50 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 257 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 257
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.