0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 258

Anvelope Autoturisme Triangle TR 258

Triangle TR 258

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 258

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 258

Anotimp: Vară

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1002 MDL

Triangle TR258 - o anvelopă de vară pentru vehiculele de teren și pentru diferite tipuri de carosabil, cu un raport calitate/preț excelent. Anvelopa Triangle TR258 vă oferă siguranță atât pe suprafețele acoperite cu asfalt, cât și pe drumurile cu pietriș. Proprietățile de aderență ale anvelopei se datorează compoziției cauciucului. Banda de rulare a acestui model are o structură liniară, poziția centrală fiind ocupată de nervurile integre. Anume acestea contribuie la continuitatea benzii de rulare și sporesc carosabilitatea vehiculului. Anvelopele Triangle TR258 fac automobilul mai stabil chiar și în condiții de ploaie puternică. Canelurile adânci înlesnesc înlăturarea rapidă a apei din zona de contact și, astfel, reduc efectul de acvaplanare. Blocurile benzii de rulare, amplasate pe centru, au muchii ascuțite și oferă automobilului cele mai bune performanțe de tracțiune, scurtând în același timp și distanța de frânare.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 258 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 258

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Triangle TR 258 R16
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.