0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Triangle
  4. TR 797

Anvelope Autoturisme Triangle TR 797

Triangle TR 797

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00 / 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 797

Producător: Triangle

Denumirea modelului: TR 797

Anotimp: Iarnă

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 1221 MDL

Triangle TR797 – sunt anvelope de iarnă pentru autoturismele cu tracțiune integrală. La elaborarea acestui model a fost utilizat un compus din cauciuc, care a mărit rezistența la uzură și caracteristicile de tracțiune. Combinația dintre două caneluri largi și a două caneluri longitudinale înguste îndepărtează perfect zăpada umedă și moina din pata de contact, permițând șoferului să se simtă sigur la volan. Sistemul de lamele a fost îmbunătățit, ceea ce a permis creșterea performanțelor de frânare. Blocurile de rulare dezvoltate și picioruşele mari ale căii de rulare au mărit gradul de carosabilitate al anvelopei. Modelul oferă un nivel redus de zgomot.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00 068-333-724

Anvelope Autoturisme Triangle TR 797 procură în Moldova: prețuri de la Anvelope

Triangle
Triangle TR 797

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Triangle TR 797 R17
Sfaturi - ajutor despre anvelope
Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.