șos. Muncești 271/7

0
Sună
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
  3. Voltyre
  4. ВЛИ-5

Voltyre ВЛИ-5 - Chișinău, Moldova

Voltyre ВЛИ-5

Aflați detalii la consultantul nostru

022-81-92-00

Voltyre ВЛИ-5 - Chișinău, Moldova

Producător: Voltyre

Denumirea modelului: ВЛИ-5

Anotimp: Universal

Tip transport: Autoturisme

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la 740 MDL

Алтайшина ВЛИ-5 /Altayshina VLI-5 - anvelopă de toate anotimpurile pentru camioanele de tonaj mic și pentru VAZ-2121 și 21213 (Niva). Această anvelopă cu cameră este proiectată să se deplaseze atât pe asfalt, cât și pe drumuri nepavate. Dispune de un profil al benzii de rulare deplasat-simetric, non-direcțional, care asigură tracțiune excelentă, controlabilitate, frânare rapidă pe orice suprafață. O canelură longitudinală profundă și numeroasele striaţii crestate garantează îndepărtarea rapidă a apei și lapoviţei din zona de contact, împiedicând acvaplanarea. Masivele V-uri îmbunătățesc practicabilitatea anvelopei.

Aflați detalii la consultantul nostru 022-81-92-00

Voltyre ВЛИ-5 - Chișinău, Moldova

Voltyre
Voltyre ВЛИ-5

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Voltyre ВЛИ-5 R16

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Despre magazinul nostru de anvelope

Magazinul online Anvelope.md, specializat în vânzarea pneurilor, oferă cea mai largă gamă de cauciucuri de vară, de iarnă și multisezon din Chişinău pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelope.md este un brand al companiei Agropiese TGR, furnizor oficial pentru mai mult de 30 de mărci ale producătorilor cu renume mondial. Datorită contractelor de dealer, livrărilor directe și organizării unei platforme pe internet de tranzacționare, care permite reducerea costurilor unui magazin clasic, Anvelope.md oferă clienților săi cele mai bune prețuri la pneuri de vară și de iarnă din Chișinău. Aici găsiți prețuri optime la cauciucuri de toate segmentele - de la clasa econom până la clasa premium.

Anvelope.md este un magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri se pricep la anvelope mai bine decât oricine. Noi oferim clienților cea mai largă gamă de modele și un asortiment vast de dimensiuni, de la clasa econom până la clasa super premium. Magazinul nostru oferă atât cele mai populare modele de cauciucuri deja cunoscute, cât și noutăți absolute.