Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Îngrijirea corectă a anvelopelor Goodyear: sfaturi pentru depozitare, echilibrare și montare

Îngrijirea corectă a anvelopelor Goodyear: sfaturi pentru depozitare, echilibrare și montare

Îngrijirea corectă a anvelopelor Goodyear: sfaturi pentru depozitare, echilibrare și montare

Anvelopele sunt o componentă importantă a vehiculului dumneavoastră, iar îngrijirea adecvată este garantată pentru a le prelungi durata de viață și pentru a îmbunătăți siguranța la conducere. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea anvelopelor Goodyear, inclusiv depozitare, echilibrare și montare.

anvelope Goodyear

Depozitarea anvelopelor

Înainte de depozitarea anvelopelor, se recomandă să le curățați temeinic de murdărie, praf și ulei. Utilizați o perie moale și un produs de curățat anvelope.

Păstrați anvelopele într-un loc răcoros, uscat și întunecat, ferit de căldură directă și lumina soarelui. Anvelopele marca Goodyear, ca și anvelopele altor producători, trebuie protejate de razele UV. În acest caz, își vor păstra proprietățile pentru o lungă perioadă de timp.

Se recomandă depozitarea anvelopelor în poziție verticală, stând pe flancuri, pentru a evita deformarea.

Rotiți periodic anvelopele depozitate pentru a distribui uniform sarcina pe banda de rulare.

anvelope Goodyear

Echilibrarea anvelopelor

Ca anvelope premium, anvelopele Goodyear sunt mai ușor de echilibrat decât omologii lor mai ieftini. Echilibrarea anvelopelor este necesară pentru a elimina distribuția neuniformă a greutății roților și preveniți vibrațiile în timpul conducerii.

Verificați regulat echilibrul anvelopelor și reechilibrați dacă este necesar. Se recomandă echilibrarea anvelopelor după schimbarea sau întoarcerea roților.

Contactați un specialist în anvelope sau un service auto pentru o procedură de echilibrare. Ei folosesc echipamente speciale pentru a regla corect echilibrul.

anvelope Goodyear

Montarea anvelopelor

La instalarea anvelopelor Goodyear noi sau la reinstalarea anvelopelor existente, se recomandă verificarea stării acestora, inclusiv a benzii de rulare și a pereților laterali. Dacă anvelopele sunt deteriorate, crăpate sau uzate, acestea trebuie înlocuite.

anvelope Goodyear

Montarea și demontarea anvelopelor autoturismelor, în special anvelopelor scumpe și de înaltă calitate, cum ar fi Goodyear, este cel mai bine lăsată profesioniștilor. Ei au experiența și instrumentele potrivite pentru a finaliza sarcina în siguranță și eficient.

La montarea anvelopelor respectati recomandările producatorului auto și anvelopelor, inclusiv presiunea corectă a aerului indicat în manual. Puteți achiziționa anvelope Goodyear din magazinul online anvelope.md


Adaugă comentariu