(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Kelly
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Kelly în Moldova

Kelly / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelopele Kelly – cel mai vechi brand al companiei cu o istorie de trei secole

Brandul Kelly îşi ia începutul în oraşul Springfield, statul Ohio. Doi antreprenori Kelly și Grant au iniţiat producția de anvelope pentru biciclete și trăsuri ușoare, încă în îndepărtatul 1894. Compania de anvelope inventase o structură specială a anvelopelor, care menţinea sigur cauciucul pe roată. Această idee i-a ajutat să promoveze cu mult succes brandul.

Încă înainte de începutul secolului al XX-lea, compania este preluată de un nou proprietar, care extinde gama de produse vândute, implementând concomitent tehnologii revoluționare pentru producția de anvelope pneumatice. De-a lungul secolului al XX-lea, compania Kelly şi-a extins și şi-a mărit producția. De asemenea, firma a început să cumpere alte mărci comerciale, astfel gama de anvelope Kelly a fost completată cu anvelope pentru camioane și utilaje agricole.

Astăzi, brandul Kelly reprezintă una din cele mai mari companii cu un diapazon larg de dimensiuni și o gamă impunătoare pentru toate tipurile de echipamente și vehicule. Kelly face parte din corporaţia Goodyear. Prețul și calitatea au fost întotdeauna o prioritate pentru producător. Calitatea și fiabilitatea anvelopelor au fost testate de-a lungul anilor și oferă șoferului încredere în trafic că este întotdeauna în siguranță.

La Chișinău este disponibilă gama de anvelope pentru camioane. Puteți lua cunoștință de acestea pe site-ul Anvelope.md. Consultanții noștri cu o înaltă calificare vă vor ajuta să cumpărați anvelopele potrivite. În cadrul magazinului funcţionează un centru de deservire auto, unde se poate face imediat instalarea și echilibrarea roţilor. Achiziționând anvelope Kelly de la noi, veți primi o garanție de 1 an. De asemenea, puteți beneficia de livrarea gratuită în orașul Chișinău.

Pe site-ul Anvelope.md se fac de promoţii, în cadrul cărora puteți cumpăra cauciucuri Kelly la cele mai mici prețuri. Oferim un raport oprim dintre calitate şi preț la anvelope, produse în țările europene după standarde americane.