(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Goodyear
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Goodyear în Moldova

Goodyear / Autoturisme
Goodyear / SUV
Goodyear / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Goodyear - calitate testată în timp

Goodyear este un concern care produce anvelope pentru aproape toate echipamentele, pentru diverse domenii ale industriei: autoturisme, camioane de capacitate mică, camioane, anvelope pentru utilaje agricole, precum și anvelope pentru aviație. Primul lucru ce se asociază, în mod obișnuit, cu produsele Goodyear este calitatea de neegalat a acestui lider în industria de producere a cauciucului.

Una dintre cele mai renumite și recunoscute mărci din lume este Goodyear. Acestea sunt furnizate uzinelor unde sunt produse mașini de lux. Goodyear este o calitate dovedită pe parcursul unui secol, nu este doar un brand, ci și un concern, constituit din numeroase uzine din întreaga lume. Calitatea și garanția se îmbină în mod constant cu denumirea brandului Goodyear, care mereu e în pas cu timpul. Nevoia de a actualiza în mod constant desenul benzii de rulare, selecția specială pentru fiecare model de mașină sunt doar câteva dintre avantajele ce permit companiei să își mențină pozițiile de lider în toate țările de pe glob. Implementările inovatoare constante ale centrelor de cercetare, rețeaua de întreprinderi și magazine din întreaga lume vorbește despre recunoașterea Goodyear nu numai ca gigant global, ci și ca producător convenabil fiecărui consumator individual, în limitele necesităţilor lui.

Anvelopele Goodyear sunt utilizate și în cursele de Formula 1. Prin urmare, concernul dezvoltă şi o gamă de modele, care folosește tehnologia de curse. Caracteristici precum aderența, distanța de frânare, menţinerea anvelopelor pe pistă sunt indicatori pentru care producătorii se pot mândri cu aceste anvelope.

Site-ul nostru Anvelope.md vă va ajuta să cumpărați anvelope Goodyear. Specialiștii calificați vă vor ajuta să alegeți modelul de anvelopă potrivit pentru mașina dvs. Dacă locuiți în Chișinău, atunci livrarea este gratuită. Asigurați-vă întotdeauna că aceste anvelope nu vă vor dezamăgi la drum. Anvelopele Goodyear au o garanție de 1 an.