Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sava
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Sava în Moldova

Sava / Autoturisme
Sava / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Sava în anvelope.md

Sava este o marcă europeană de anvelope în segment mediu cu o istorie lungă. Această companie slovenă face parte din concernul internațional Goodyear de câteva decenii și este acum produsă la fabrici din Slovenia, Franța, Germania și Polonia.

Sava a primit certificate internaționale pentru calitatea produsului, controlul fabricării și ecologie. Datorită accesului la tehnologiile Goodyear de ultimă generație, producției de calitate și logisticii excelente, astăzi această marcă de anvelope este cunoscută nu numai în Europa, ci și pe alte continente, producînd și realizînd peste șase milioane de anvelope pe an.

Compania produce anvelope de iarnă, de vară și pentru toate anotimpurile, anvelope pentru crossover, camioane, cauciuc pentru echipamente speciale.

Anvelope de iarnă Sava

Anvelopele de iarnă Sava s-au dovedit a fi bune în regiunea noastră. Utilizatorii remarcă buna aderență pe zăpadă și suprafețe umede și rezistența la uzură, combinată cu un preț atractiv. Aici puteți cumpăra următoarele modele de diferite dimensiuni standard:

  • Sava Eskimo HP - anvelope de iarnă cu bandă de rulare direcțională și densitate mare. Lamele pentru frânarea eficientă pe gheață și zăpadă.
  • Sava Eskimo S3 + - anvelopă cu bandă de rulare direcțională pentru ierni înzăpezite și reci.
  • Sava Trenta MS - anvelope pentru camioane ușoare de iarnă cu kilometraj ridicat și preț excelent.

Magazinul online de anvelope Anvelope.md este dealerul oficial al anvelopei Sava din Moldova. Oferim prețuri excelente pentru anvelopele de la acest producător în cele mai populare dimensiuni.

Consultanții noștri vor selecta o anvelopă pentru fiecare client, luând în considerare tipul de utilizare, caracteristicile vehiculului, capacitățile financiare și alți parametri.

De asemenea, puteți alege singuri anvelopele, utilizând calculatorul de anvelope de pe site-ul nostru (atât cu mașina, cât și după dimensiune).

„Bonusuri” plăcute îi așteaptă pe clienți: atunci când cumpără un set de anvelope Sava, montarea acestora este gratuită. Limbo - la cumpărarea anvelopelor prin curier, livrarea pe teritoriul mun. Chișinău va fi gratuită.

De asemenea, la noi puteți cumpăra anvelope Sava în credit.