(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Fulda
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Fulda în Moldova

Fulda / Autoturisme
Fulda / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Fulda - calitate germană la un preț accesibil

Anvelopele Fulda au fost produse pentru prima dată în Germania, în orașul Fulda, de unde și provine denumirea lor. Ca orice alt produs german, anvelopa Fulda este renumită pentru calitatea sa înaltă, confirmată de numeroase teste. Aceste teste au fost și continuă să fie efectuate de organizații independente și reviste auto.

Compania este cunoscută de mult timp pe piața mondială, activează pe parcursul a mai mult de 100 de ani și este printre primele 10 întreprinderi cu cele mai vândute și cele mai de calitate anvelope din Europa. Specialiștii germani reușesc să mențină un nivel atât de înalt datorită compoziției exclusive a cauciucului, echipamentelor de înaltă calitate utilizate pentru producție, sortimentului larg atât pentru autoturisme și camioane, cât și pentru tractoare și alte echipamente. Indicii înalţi de aderenţă, distanța de frânare, nivelul de zgomot și consumul de combustibil cu prețuri reduse ale produselor sunt semnele distinctive ale anvelopelor Fulda, de care producătorul este mândru și încântă clienții.

Producătorul Fulda are propriile sale institute de cercetare, unde specialiștii încearcă în mod constant să optimizeze indicatori precum menţinerea anvelopelor pe pistă pe timp umed și uscat, rezistența la uzură sub influența diverselor condiții climatice și rutiere, cum ar fi înghețul, ninsoarea, condițiile de teren accidentat.

În Moldova, anvelopele Fulda sunt una dintre mărcile cunoscute pentru clienții noștri. Compania folosește tehnologii avansate și face parte din grupul concernului GoodYear. Prețul, calitatea, confortul de conducere, reducerea sarcinii pe partea rulantă a mașinii atunci când conducem pe drumurile noastre, sunt motivele pentru care cumpărătorii aleg anume anvelopele acestui producător.

Magazinul online Anvelope.md vă oferă posibilitatea de a cumpăra anvelope Fulda atât în Chișinău, cât și în toată Moldova, precum și posibilitatea de livrare gratuită în Chișinău.