Sună
(022) 81 92 00 068 333 724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Autoturisme
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope pentru autoturisme

Anvelope pentru autoturisme / Top vinzări
Anvelopa 195/65 R15 95V XL (Multiways) Lassa
Anvelopa 195/65 R15 95V XL (Multiways) Lassa Lassa Multyways - anvelopă multisezon pentru autoturisme de ultimă generație Cea mai recentă elaborare a corporației Lassa a fost prezentată la expoziția de profil din Köln - 2018. Lassa Multiways sunt anvelope multisezon, cu caracteristici pretabile, mai degrabă, perioadei de iarnă. Desenul benzii de rulare este împrumutat de la anvelopele de iarnă Lassa Snoways Era. Noutatea constă în structura și compoziția nouă a amestecului de cauciuc, care i-au atribuit cauciucului proprietăți multisezon. Anvelopele Lassa Multiways corespund ideal pentru iernile moldovenești. Producătorul le-a creat, în principal, pentru ierni relativ moi și umede, cu temperaturi medii de 5-10 grade. În astfel de condiții, Multiways își demonstrează cele mai bune calități - nu își pierd caracteristicile de siguranță în comparație cu anvelopele sută la sută de iarnă, funcționează perfect pe zăpada umedă și chiar depășesc conform caracteristicilor lor de frânare atât pe suprafeţe uscate, cât și umede un şir de modele de iarnă Lassa. În comparație cu Snoways Era, banda de rulare Multiways conţine mai multe blocuri, care permit prelucrarea unei cantităţi mai mari de zăpadă și eliminarea mai rapidă a apei de la locul de contact. În același timp, compozitul de cauciuc și banda de rulare a modelului fac posibilă utilizarea anvelopei Multiways vara - ele sunt rezistente la uzură și se răcesc mai eficient, având o performanță bună pentru anvelopele de vară din toate punctele de vedere. Modelul Lassa Multiways va fi disponibil în 16 dimensiuni de la 165/70 R14 până la 225/40 R18.

836 MDL

Selectarea și achiziționarea de anvelope pentru autoturisme în Moldova

Magazinul online Anvelope.md oferă cauciucuri pentru autoturisme ale producătorilor mondiali în condiții avantajoase de cumpărare. Catalogul include denumiri care se bucură de popularitate în rândul consumatorilor. Cu producătorii sunt încheiate contracte de dealer. Prin urmare, cumpărătorii beneficiază de produse originale la un preț redus. Aici sunt oferite servicii asociate, ce pot fi selectate individual, livrare curier în Chișinău, transport în Moldova cu plată după primire, precum și transportarea cu mijloace proprii de la magazinele reţelei.

Varietăţi de cauciucuri

Anvelopele pentru autoturisme sunt împărțite in trei categorii:

  • de iarnă;
  • de vară;
  • multisezon.

Cumpărătorii iau în consideraţie şi alte criterii de clasificare:

  • dimensiunea;
  • tipul benzii de rulare;
  • destinaţia.

Alegerea se face pe baza unor criterii importante pentru consumator sau pentru marca auto. Rezultatele căutării conțin opțiuni, care se potrivesc cumpărătorului specific. Produsele sunt stocate în depozit și expediate după confirmarea disponibilității. Dacă comandați un set exclusiv de cauciucuri pentru autoturism, atunci livrările sunt efectuate individual, termenii acestora fiind conveniți în prealabil.

Dacă este dificil să alegeți produsul potrivit, adăugați câteva modele de comparat pe site pentru a vedea clar diferența dintre anvelope, avantajele fiecărei varietăţi. Consultantul magazinului online vă va oferi recomandări la telefon, vă va ajuta la completarea comenzii. Sistemul de feedback demonstrează o bună eficacitate. Pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs., sunați la oficiu, lăsați un mesaj pe site sau utilizați e-mailul. Este o bună modalitate de a obține informațiile relevante.

Vânzarea anvelopelor pentru autoturisme se efectuează în condiții favorabile pentru client. La cumpărarea de la 500 de lei, livrarea către consumator este gratuită. Toate produsele sunt supuse obligaţiei de garanție.

Efectuarea unei comenzi

Pentru a cumpăra modelele prezentate în secțiunile site-ului, creați un coș, completați formularul. Sunt aplicate reduceri pentru multe modele de anvelope auto. Magazinul online organizează promoții, clienții permanenţi beneficiază de oferte speciale. Obligațiile sunt îndeplinite în termen de 1-2 zile lucrătoare. Consultanții oferă sfaturi cu privire la locul de instalare a anvelopelor. Dispunem de datele de contact ale celor mai bune centre de montare a anvelopelor din Chișinău. Compania operează de mult timp pe piață, fiind reprezentantul oficial al unui mare distribuitor din Moldova. Conexiunile create permit executarea comenzilor complicate ale cumpărătorilor pretenţioşi. Dacă apar probleme curente, chiar şi minore, de natură tehnică, contactaţi managerul. El vă va da un răspuns calificat. Examinați condiţiile de cumpărare și serviciile conexe pentru a alege un cauciuc bun și a perfecta prima achiziție online.