(022) 81 92 00 068-333-724
 1. Principală
 2. Autoturisme
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope pentru autoturisme

Anvelope pentru autoturisme / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru autoturisme
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări și răspunsuri privind anvelopele pentru autoturisme

Trebuie de schimbat discurile roților atunci când sunt schimbate anvelopele de sezon?

La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită atunci când inspectați anvelopele?

Se pot fi folosite anvelope cu parametri diferiți?

Mai are rost să reparăm o anvelopă după perforare?

Se admite înlocuirea a doar două anvelope?

Ce cauzează ondulaţiile pe flancul anvelopelor?

Care este procedura de ridicare a anvelopelor cumpărate?

Selectarea și achiziționarea de anvelope pentru autoturisme în Moldova

Magazinul online Anvelope.md oferă anvelope pentru autoturisme de la producători mondiali în condiții avantajoase. Compania funcționează pe piață de mult timp, fiind marca comercială a unui mare distribuitor moldovenesc. Legăturile bine stabilite permit îndeplinirea cererilor complexe ale cumpărătorilor cu cel mai delicat gust.

Site-ul conține un catalog cu cea mai largă gamă de anvelope de vară, de iarnă și “all season”, pentru toate modelele de mașini, pentru orice tip de utilizare, pentru toate condițiile meteorologice și de temperatură, natura funcționării și specificul conducerii. Catalogul conține atât modele binecunoscute, populare în Moldova, cât și modele tehnologice de la cei mai importanți producători mondiali.

Avantajele anvelope.md

Anvelope.md este dealerul oficial din Moldova al unui număr mare de producători de anvelope și reprezintă zeci de mărci de anvelope pentru autoturisme - atât mărci de clasă mondială, cât și mărci regionale, în toate segmentele de preț. Datorită acestui fapt, magazinul online anvelope.md oferă întotdeauna:

 • prețuri competitive
 • gamă largă de modele
 • selecție bogată de dimensiuni standard
 • garanție din fabrică pentru anvelope

Avantajele suplimentare pentru clienții anvelope.md: puteți cumpăra anvelope auto de la noi în credit, cu livrare gratuită pe teritoriul mun. Chișinău.

Reducerile se aplică pentru multe anvelope auto. Promoțiile sunt organizate periodic. Clienții fideli primesc oferte speciale participând la sistemul cumulativ de reduceri.

Varietăţi de cauciucuri auto

Anvelopele pentru autoturisme sunt împărțite in trei categorii:

 • de iarnă;
 • de vară;
 • multisezon.

Cumpărătorii iau în consideraţie şi alte criterii de clasificare:

 • dimensiunea;
 • tipul benzii de rulare;
 • destinaţia.

Alegerea se face pe baza unor criterii importante pentru consumator sau după marca auto. Rezultatele căutării conțin opțiuni, care se potrivesc cumpărătorului specific. Produsele sunt stocate în depozit și expediate după confirmarea disponibilității. Dacă comandați un set exclusiv de cauciucuri pentru autoturism, atunci livrările sunt efectuate individual, termenii acestora fiind conveniți în prealabil.

Condiții de selectare a anvelopelor pentru pasageri

Dacă este dificil să alegeți produsul potrivit, adăugați câteva modele de comparat pe site pentru a vedea clar diferența dintre anvelope, avantajele fiecărei varietăţi. Consultantul magazinului online vă va oferi recomandări la telefon, vă va ajuta la completarea comenzii. Sistemul de feedback demonstrează o bună eficacitate. Pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs., sunați la oficiu, lăsați un mesaj pe site sau utilizați e-mailul. Este o bună modalitate de a obține informațiile relevante.

Vânzarea anvelopelor pentru autoturisme se efectuează în condiții favorabile pentru client. La cumpărarea de la 500 de lei, livrarea către consumator este gratuită. Toate produsele sunt supuse obligaţiei de garanție.

Efectuarea unei comenzi

Examinați condițiile de achiziție și serviciile conexe pentru a alege anvelopele potrivite și pentru a efectua prima dvs. achiziție online. Pentru a selecta și cumpăra în mod independent modelele prezentate în secțiunile site-ului, utilizați calculatorul pentru anvelope, introduceți anvelopele selectate în coș, completați formularul.

De asemenea, puteți alege anvelopele contactând expertul anvelope.md pentru sfaturi, apelând telefonic sau scriind o cerere în scris.