Sună
(022) 81 92 00 068 333 724
  1. Principală
  2. Autoturisme
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope pentru autoturisme

Anvelope pentru autoturisme / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru autoturisme
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări și răspunsuri privind anvelopele pentru autoturisme

Trebuie de schimbat discurile roților atunci când sunt schimbate anvelopele de sezon?

La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită atunci când inspectați anvelopele?

Se pot fi folosite anvelope cu parametri diferiți?

Mai are rost să reparăm o anvelopă după perforare?

Se admite înlocuirea a doar două anvelope?

Ce cauzează ondulaţiile pe flancul anvelopelor?

Care este procedura de ridicare a anvelopelor cumpărate?

Selectarea și achiziționarea de anvelope pentru autoturisme în Moldova

Magazinul online Anvelope.md oferă cauciucuri pentru autoturisme ale producătorilor mondiali în condiții avantajoase de cumpărare. Catalogul include denumiri care se bucură de popularitate în rândul consumatorilor. Cu producătorii sunt încheiate contracte de dealer. Prin urmare, cumpărătorii beneficiază de produse originale la un preț redus. Aici sunt oferite servicii asociate, ce pot fi selectate individual, livrare curier în Chișinău, transport în Moldova cu plată după primire, precum și transportarea cu mijloace proprii de la magazinele reţelei.

Varietăţi de cauciucuri

Anvelopele pentru autoturisme sunt împărțite in trei categorii:

  • de iarnă;
  • de vară;
  • multisezon.

Cumpărătorii iau în consideraţie şi alte criterii de clasificare:

  • dimensiunea;
  • tipul benzii de rulare;
  • destinaţia.

Alegerea se face pe baza unor criterii importante pentru consumator sau pentru marca auto. Rezultatele căutării conțin opțiuni, care se potrivesc cumpărătorului specific. Produsele sunt stocate în depozit și expediate după confirmarea disponibilității. Dacă comandați un set exclusiv de cauciucuri pentru autoturism, atunci livrările sunt efectuate individual, termenii acestora fiind conveniți în prealabil.

Dacă este dificil să alegeți produsul potrivit, adăugați câteva modele de comparat pe site pentru a vedea clar diferența dintre anvelope, avantajele fiecărei varietăţi. Consultantul magazinului online vă va oferi recomandări la telefon, vă va ajuta la completarea comenzii. Sistemul de feedback demonstrează o bună eficacitate. Pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs., sunați la oficiu, lăsați un mesaj pe site sau utilizați e-mailul. Este o bună modalitate de a obține informațiile relevante.

Vânzarea anvelopelor pentru autoturisme se efectuează în condiții favorabile pentru client. La cumpărarea de la 500 de lei, livrarea către consumator este gratuită. Toate produsele sunt supuse obligaţiei de garanție.

Efectuarea unei comenzi

Pentru a cumpăra modelele prezentate în secțiunile site-ului, creați un coș, completați formularul. Sunt aplicate reduceri pentru multe modele de anvelope auto. Magazinul online organizează promoții, clienții permanenţi beneficiază de oferte speciale. Obligațiile sunt îndeplinite în termen de 1-2 zile lucrătoare. Consultanții oferă sfaturi cu privire la locul de instalare a anvelopelor. Dispunem de datele de contact ale celor mai bune centre de montare a anvelopelor din Chișinău. Compania operează de mult timp pe piață, fiind reprezentantul oficial al unui mare distribuitor din Moldova. Conexiunile create permit executarea comenzilor complicate ale cumpărătorilor pretenţioşi. Dacă apar probleme curente, chiar şi minore, de natură tehnică, contactaţi managerul. El vă va da un răspuns calificat. Examinați condiţiile de cumpărare și serviciile conexe pentru a alege un cauciuc bun și a perfecta prima achiziție online.