(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Kumho
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Kumho în Moldova

Kumho / Autoturisme
Kumho / SUV
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelopele Kumho se bucură de popularitate în rândul automobiliştilor din Moldova

Anvelopele Kumho sunt produse la mai multe întreprinderi (din Coreea de Sud, China, Vietnam). Sunt înalt apreciate la nivel mondial pentru calitatea excelentă a materialului pentru anvelope. Un motiv de mândrie pentru brandul Kumho sunt şi cele 25% din numărul total al anvelopelor sport din lume, fabricate la întreprinderile companiei.

Aceste anvelope sunt foarte populare printre pasionații de automobile din Moldova. Pneurile au câștigat încredere pentru calitățile lor: linearitatea funcţionării mașinii, reținerea laterală a pistei, consum redus de combustibil și frânare pe suprafețe uscate și umede. Testele efectuate de organizații independente au dovedit că indicatorii de mai sus sunt printre cei mai buni în comparație cu alte mărci.

Datorită propriilor centre de cercetare, compania îmbunătățește constant performanța produselor sale prin introducerea de noi tehnologii. Desenul benzii de rulare se îmbunătățește și se schimbă, sunt elaborate noi tipuri de benzi de rulare. Acest lucru duce la o creștere de la an la an a numărului de anvelope vândute, dar şi îi ambiţionează pe reprezentanții companiei să dezvolte producerea cauciucurilor pentru mașinile sport Formula 1.

În Chișinău, produsele Kumho sunt reprezentate într-o gamă largă de diferite tipuri de benzi de rulare pentru anvelopele de autoturisme. În sfera vânzărilor, Kumho oferă diverse tipuri de anvelope de la segmentul bugetar la cel pentru mașinile de lux și sport. Anvelopele acestui brand sunt incluse în lista primelor 10 mărci de renume mondial din lume. Sunt foarte apreciate și de proprietarii de mașini din republică. Pentru ei, brandul Kumho a ajuns să se asocieze cu numele propriei mașini, datorită încrederii în siguranța și calitatea anvelopelor.

Anvelopele Kumho pot fi cumpărate pe site-ul Anvelope.md. În calitate de dealer oficial în Moldova, garantăm calitatea produselor furnizate. Pentru comoditate, le puteți comanda pe site-ul Anvelope.md. Un bonus plăcut pentru cumpărător va fi livrarea gratuită în Chișinău sau în orice localitate din Moldova (plata pentru livrare este posibilă). Orice anvelopă are termen de garanție de un an.