Sună
(022) 81 92 00 068 333 724
  1. Principală
  2. SUV
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope pentru SUV-uri

Anvelope pentru SUV-uri / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru SUV-uri
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări și răspunsuri privind anvelopele pentru vehicule de teren

Ce înseamnă indicele de viteză al anvelopelor?

Ce trebuie luat în considerare atunci când instalați anvelope de la diferiți producători pe o mașină cu tracțiune integrală?

Merită de experimentat cu dimensiunile anvelopelor și discurilor?

Care este nivelul optim de presiune în anvelopele cu tipodimensiunile alternative?

Care particularităţi ale stilului de conducere au un efect pozitiv asupra stării anvelopelor?

Este posibil de comandat anvelope cu livrare?

Anvelope pentru vehicule tot-teren de la producătorii mondiali

SUV-ul dvs. va depăși orice obstacole, dacă este echipat cu anvelope de înaltă calitate! În magazinul online Anvelope.md puteți cumpăra anvelope de brand la cele mai bune prețuri! Cumpărați anvelope de încredere pentru SUV-uri, livrate direct de la producători de renume mondial pe site-ul nostru online, cu livrare în Chișinău și în toată republica!

Luați în considerare calitatea drumurilor pe care va trebui să conduceți

Pentru ca anvelopele să funcționeze cât mai mult și mai eficient posibil, ar trebui să fie alese, luând în calcul condițiile și caracteristicile viitoarei călătorii. În primul rând, atrageţi atenţie la calitatea drumurilor. De exemplu, anvelopele universale pentru SUV-uri sunt destul de potrivite pentru a circula pe o varietate mare de suprafețe rutiere, cu toate acestea, parametrii tehnici ai acestor anvelope sunt de obicei destul de medii.

Anvelopele off-road, care au un tip special de bandă de rulare și o construcţie protejată, funcționează bine pe drumuri absolut impracticabile, pe asfalt, însă, aceste anvelope sunt prea zgomotoase și mai puţin manevrabile. Pe drumurile asfaltate, anvelopele pentru şosele sunt mai controlabile și au niveluri de zgomot reduse, dar sunt mai predispuse la deformare atunci când se circulă pe drum de ţară.

Anvelopele sezoniere sunt mai fiabile

Sezonalitatea anvelopelor SUV este deosebit de importantă atunci când călătoriți în țări cu temperaturi ridicate sau scăzute. În Republica Moldova, clima este temperată continentală, prin urmare anvelopele auto pentru toate anotimpurile sunt deosebit de populare aici. Cu toate acestea, ținând cont de schimbările meteo din ultimii ani, cea mai bună opțiune ar fi achiziționarea atât a unui set de anvelope de vară, cât și de iarnă, care sunt instalate în conformitate cu sezonul.

Toate cele 4 anvelope trebuie să fie la fel

Tracțiunea integrală și greutatea mare a SUV-ului pun o sarcină semnificativă pe anvelopele mașinii. În acest caz, numai anvelopele cu același desen al benzii de rulare vor asigura o aderență uniformă la drum. Mai mult, acest lucru se aplică tuturor celor patru anvelope ale mașinii, deoarece numai în acest caz este posibil să se obțină performanțe optime la conducere.

Magazinul online Anvelope.md vă amintește că instalarea gratuită a anvelopelor pe SUV se face numai la cumpărarea a cel puțin două anvelope de la noi. Dacă doriți să cumpărați un set (4 buc.) de anvelope, echilibrarea se face gratuit! Contactați oricare dintre magazinele noastre de anvelope din Moldova pentru a primi un sfat.