Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Lassa
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Lassa în Moldova

Lassa / Autoturisme
Lassa / SUV
Lassa / Microbuse
Lassa / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelopele Lassa de la dealerul oficial în Moldova

Anvelope Lassa sunt produse în Turcia. Denumirea brandului este cunoscută de mult timp șoferilor din Moldova. Majoritatea mașinilor sunt echipate cu astfel de anvelope. Acestea sunt fabricate în unităţile de producţie ale uzinelor Brisa, care fac parte din concernul japonez Bridgestone, cunoscut în toată lumea.

Site-ul Anvelope.MD, de unde puteți cumpăra anvelope Lassa, este dealerul oficial în Moldova. Anvelopele au toate caracteristicile extrem de necesare pentru drumurile noastre. Aceasta este rigiditatea relativă a cablului lateral al anvelopei ce reprezintă cei mai buni indicatori de acvaplanare pentru anvelopele de vară. Anvelopele de iarnă Lassa se caracterizează prin distanțe scurte de frânare pe drumuri înzăpezite și acoperite cu gheață.

Fiecare linie de modele ale benzilor de rulare este dezvoltată în propriile centre de cercetare. Desenul benzii de rulare al fiecărei anvelope este îmbunătățit permanent, calitatea produselor fiind monitorizată cu o atenţie deosebite de către manageri și personalul științific. Datorită acestui fapt, modelele au fost apreciate cu numeroase premii la diferite foruri şi aprobate și de institutul german de certificare TUV SUD.

Anvelopele Lassa reprezintă cel mai bun raport preţ – calitate în Europa. Anvelopele auto pot fi cumpărate pe site-ul nostru Anvelope.MD. De asemenea, efectuăm livrări pe teritoriul Moldovei.

Puteți cumpăra anvelope Lassa în Chișinău de la Anvelope.MD. O gamă largă de produse de la acest producător este disponibilă aici: pentru autoturisme, autobuze, microbuze, camioane cu diametrul roții de 17,5 ţoli, camioane de mic tonaj, precum și remorci cu tonaj ridicat. Cumpărând anvelope Lassa, câștigați fiabilitate și încredere în călătoria pe orice vreme cu mașina dvs. O abordare flexibilă a formării prețurilor, disponibilitatea de a vă oferi reduceri, precum și posibilitatea montării și echilibrării roţilor vor fi întotdeauna un bonus plăcut pentru oricare dintre cumpărătorii care au vizitat magazinul nostru.

Anvelopele au termenul de garanţie de un an. La achiziționarea produselor Lassa pe site-ul nostru, există posibilitatea livrării în Chișinău, precum și în orice localitate din Moldova.