(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Tigar
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Tigar în Moldova

Tigar / Autoturisme
Tigar / SUV
Tigar / Microbuse
Sfaturi - ajutor despre anvelope

TIGAR – anvelope la calitatea şi preţul care vă convine!

E timpul să schimbaţi anvelopele? Aruncați o privire mai atentă la TIGAR! Aceste anvelope au un preț relativ mic, sunt fiabile și pe deplin adaptate la drumurile noastre! Este posibil ca acest brand să ofere cea mai bună şi mai îndelungată protecție roților mașinii dvs.! Comandând aceste anvelope moderne în magazinul online Anvelope.md, le puteţi ridica la oricare dintre centrele de anvelope ale rețelei noastre din Moldova, situate în imediata apropiere de dvs.!

Experiența BFGoodrich și calitatea Michelin!

Tradus din limba sârbă, TIGAR înseamnă „Tigru”! Compania care poartă un nume atât de formidabil a fost fondată în vechiul oraș sârbesc Pirot în 1935. Ca și în cazul multor branduri cunoscute de anvelope, procesul de producere s-a concentrat inițial pe realizarea produselor din cauciuc, inclusiv diferitor tipuri de încălţăminte. Producția de „cauciucuri pentru automobile” a început la sfârșitul anilor ’50.

Prima anvelopă radială a fost produsă aici, în anul 1972. În scurt timp a apărut Interesul partenerilor străini și, după câțiva ani, a fost organizată producția comună împreună cu reprezentanţii americani de la faimosul BFGoodrich. Mai târziu, această companie a decis să cumpere concernul francez Michelin și, din 2008, pachetul complet de acțiuni al producătorilor locali de anvelope a trecut sub controlul unuia dintre liderii mondiali ai industriei anvelopelor.

Principiile de bază sunt siguranța și confortul la trafic!

Astăzi TIGAR este o uzină supramodernă, care produce anvelope pentru diferite tipuri de vehicule. Produsele companiei sunt foarte populare în multe țări europene, precum și în SUA, unde de la sfârșitul secolului trecut activează filiala TIGAR-AMERICAS. Puteți cumpăra cele mai bune anvelope ale acestui brand cu livrare de pe site-ul Anvelope.md, precum și în oricare dintre reprezentanțele noastre din Chișinău sau din toată Moldova!