Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Dunlop
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Dunlop în Moldova

Dunlop / Autoturisme
Dunlop / SUV
Dunlop / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Dunlop – anvelope care oferă siguranță rutieră maximă!

Preferaţi să folosiți produse de una şi aceeași marcă? Cumpărați Dunlop! Anvelopele acestei mărci sunt atât de perfecte încât, pur și simplu, nu veți mai fi interesat de alte anvelope! Comandați anvelope Dunlop pe site-ul nostru și vă vom livra achiziția la orice adresă din Chișinău sau din republică!

Sunt folosite peste tot în lume!

Potrivit unui sondaj realizat de Dunlop, 90% dintre respondenți sunt mulțumiți de calitatea produselor acestei mărci. Mai mult, acești oameni nu ar dori să schimbe nimic, pentru că le consideră impecabile! Și doar 10% dintre respondenți și-au exprimat doleanţa să fie redus costul anvelopelor Dunlop, deoarece prețul real li se pare oarecum supraevaluat.

Și aceste rezultate sunt foarte apropiate de adevăr! Anvelopele Dunlop sunt într-adevăr unele dintre cele mai populare și solicitate anvelope! În ceea ce privește vânzările, acest brand ocupă locul 5 în lume, iar produsele sale sunt incluse în configurația de bază a 33 de giganți auto, precum Ford, Mercedes, Toyota, Audi etc.

Îmbunătățiți-vă mașina cu anvelope moderne!

Caracteristicile excelente ale anvelopelor Dunlop se datorează muncii unei echipe de profesioniști, orientate spre obținerea în exclusivitate a unor poziţii de lider! Anume această companie deține o serie de invenții, care îmbunătățesc controlul mașinii. Printre ele:

  • crampoane din cauciuc și oțel, ideale pentru diverse condiții meteorologice;
  • un amestec unic hidrofug, care reduce probabilitatea acvaplanării;
  • tehnologie de protecție împotriva zgomotului, care reduce nivelul de zgomot aproape în jumătate;
  • bandă de rulare cu mai multe rânduri caracterizată prin rezistență ridicată la uzură;
  • manevrabilitate îmbunătățită, realizată prin întărirea pereților laterali ai roților;
  • capacitatea de a parcurge zeci de kilometri chiar și cu o anvelopă perforată!

Permiteţi-vă luxul de a cumpăra anvelope Dunlop şi mașina dvs. vă va surprinde cu manevrabilitatea sa! Alegeți dimensiunea standard necesară pe Anvelope.md sau contactați oricare dintre reprezentanțele noastre din Moldova, pentru ca viitoarele dvs. călătorii să fie impecabile!