(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Michelin
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Michelin în Moldova

Michelin / Autoturisme
Michelin / SUV
Michelin / Microbuse
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Michelin - calitatea nr. 1 în lume

Anvelopele Michelin sunt renumite în toată lumea. Cauciucurile acestui brand sunt puse chiar și pe mașinile de curse care se deplasează la viteze super Fomula-1. Toate produsele brandului Michelin sunt capabile să facă față celor mai extreme condiții de conducere, indiferent dacă circulă pe asfalt uscat, pe şosele montane acoperite cu zăpadă sau pe drumuri argiloase accidentate. Este una dintre cele mai vechi firme din Europa. Sediul central se află în sudul Franței. Compania și-a început istoria cu producția de anvelope pentru biciclete și de-a lungul timpului a devenit un gigant global, fără de care nu ne putem imagina acum mașinile noastre moderne.

Anvelopele Michelin, reprezintă, pe bună dreptate, fiabilitatea și calitatea, încrederea în mișcarea mașinii. În propriile centre de cercetare, sunt elaborate și modernizate permanent anvelope, sub brevetul cărora sunt produse anvelope şi cu alte branduri. Designul special creează o legătură unică a firelor laterale, care ajută să reziste la accelerația centripetă și, ca urmare, protejează anvelopa de deformare și o menține pe pistă la viteze foarte mari. De asemenea, în anvelopele Michelin sunt folosite tehnologii, care fac cauciucul să fie foarte rezistent la abraziune, astfel încât poate fi folosit mai multe sezoane pe mașina dvs. Datorită tehnologiilor de reducere a greutății anvelopei a scăzut consumul de combustibil.

Puteți cumpăra cauciucuri Michelin în Chișinău pe site-ul Anvelope.md. Când cumpărați anvelope, beneficiaţi de un termen de garanție de un an.

În plus, oferim livrare gratuită în Chișinău. Puteți comanda anvelope Michelin pe site-ul Anvelope.md. Puteți primi întotdeauna ajutor și sfaturi suplimentare online pe site-ul Anvelope.md sau apelându-ne la 022-63-63-62.