Sună
(022) 81 92 00 068 333 724
  1. Principală
  2. Microbuse
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope pentru microbuse

Anvelope pentru microbuse / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru microbuse

Anvelope pentru camioane uşoare: cauciucuri specializate pentru automobile

Anvelopele pentru camioane ușoare sunt destinate automobilelor care transportă încărcături cu o greutate medie. Ele diferă de produsele pentru autoturisme prin dimensiuni și caracteristici de exploatare. Astfel de modele sunt folosite pentru completarea pickup-urilor, microbuzelor, camionetelor Gazelle, SUV-urilor. Alegând anvelopele potrivite, garantaţi siguranţa dumneavoastră, a mărfii şi a pasagerilor.

Caracteristicile anvelopelor pentru camioane uşoare

Anvelopele pentru camioane ușoare pot rezista la capacitatea de încărcare de până la 5 tone (valoarea variază în funcție de model). Ele au o protecție suplimentară împotriva uzurii și a influențelor mecanice. Cele mai multe anvelope pentru transportul de marfă sunt realizate pe baza cablului metalic. Un alt elemente distinctiv este modul de instalare: cauciucurile sunt specializate – pe fiecare axă este aşezat un anumit produs. Ele se împart în grupuri:

  • de acţionare. Sunt necesare pentru eliminarea problemei alunecării. Au benzile de rulare mari, intersectate cu lamele;
  • de direcție. Oferă o controlabilitate îmbunătățită. Benzile de rulare se disting prin prezența unor caneluri suplimentare longitudinale, care vă permit să distribuiți încărcătura;
  • de tractare sau rulare liberă. Suportă greutatea remorcii sau încărcăturii;
  • universale. Se instalează pe orice axă, dar se uzează rapid şi ies din funcţiune.

Este de dorit să alegeți un model specific, ținând cont de specializare. Această abordare mărește eficiența utilizării fiecărei anvelope. De asemenea, este necesar să se țină seama de sezon: setul de iarnă și de vară va crește performanța și va funcţiona mai mult decât cel universal, deși va trebui să plătiți mai mult.

Cum și unde să cumpărați anvelope pentru camioane de capacitate mică

Vreți să cumpărați anvelope pentru camioane de capacitate mică? Magazinul online Anvelope.md oferă o gamă largă de produse de la 15 producători de top din domeniu. Vindem produse fabricate de Michelin, Kleber, Tigar, Belshina, Kama și multe altele.

Atunci când faceţi o alegere, atrageţi atenție la:

  • dimensiunea anvelopei. Modelele ce corespund automobilului dvs. pot fi găsite în specificaţii;
  • capacitatea de transport. Mai ales, acest parametru este important pentru cei care folosesc transport de mărfuri de capacitate mică în scopuri comerciale. E necesar de acordat predilecţie acelor modele care pot rezista sarcinilor maxime statice și dinamice.

Nu știţi ce să preferaţi? Consultanții magazinului Anvelope.md sunt întotdeauna gata să vă dea sfaturi. Sunați-ne și vă vom ajuta să găsiți produsul potrivit din catalog pentru vehiculul dvs., ținând cont de cerințele de încărcare și de preț.

Sfaturi - ajutor despre anvelope