(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Microbuse
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope pentru microbuse

Anvelope pentru microbuse / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru microbuse
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări și răspunsuri privind anvelopele pentru camioane de capacitate mică

Se poate de folosit anvelope cu indicele de viteză mai mic?

Cum se poate monta corect anvelopele cu desenul direcțional al benzii de rulare?

De ce trebuie de efectuat echilibrarea roţilor?

Cât de importantă este menținerea nivelului optimal de presiune a anvelopelor?

Care sunt caracteristicile de îngrijire a anvelopelor?

Cât de repede sunt livrate anvelopele?

Anvelope pentru camioane ușoare în anvelope.md

Specificul exploatării anvelopelor ușoare pentru vehiculele comerciale impune proprietarilor acestora să acorde o atenție deosebită unor astfel de indicatori precum capacitatea de transport și kilometraj (kilometrajul total) ca parametri principali care determină o alegere rațională. Argumente suplimentare în favoarea alegerii unei sau altei anvelope pentru microbuze vor fi proprietățile de conducere: stabilitatea în viraje, calitatea aderenței pe diferite tipuri de suprafețe în condiții meteorologice diferite, confortul acustic etc.

Caracteristici ale anvelopelor pentru vehicule comerciale

Capacitatea de încărcare a cauciucului este determinată de indicele de încărcare, care este indicat ca parte a marcajului pe peretele lateral al anvelopei. Nu toți producătorii respectă indicatorii declarați, prin urmare, exploatarea anvelopei de la un producător sau altul, atât personală, cât și a altor proprietari de mașini, are o mare importanță.

Alegerea mărcii și a calităților anvelopelor pentru camioane ușoare

Conducerea în domeniul vehiculelor comerciale afectează direct costul unui kilometru ca derivat al prețului unei anvelope și al kilometrajului total parcurs. Merită subliniat faptul că costul calculat al unei anvelope mai scumpe în cele din urmă poate fi mai mic decât o anvelopă de clasă econom datorită kilometrajului semnificativ mai mare.

Proprietarii de vehicule comerciale caută întotdeauna să cumpere anvelope cu un preț pe kilometru mai mic, chiar dacă nominal anvelopele care oferă cel mai bun coeficient sunt mai scumpe. Este rezonabil să alegeți anvelopele pentru camioane ușoare de clasă econom atunci când acestea sunt utilizate în condiții de drum proaste și probabilitatea de deteriorare mecanică este foarte mare.

Magazinul online anvelope.md oferă clienților săi o gamă largă de anvelope pentru camioane ușoare - de la anvelope de clasă economică până la cele mai noi modele premium. În atenția clienților noștri sunt anvelopele pentru camioane ușoare de la Michelin, Lassa, BFGoodrich, Kama, Rosava și alți producători. În timp ce anvelopele din segmentul-econom au întotdeauna un avantaj de preț și, evident, rămân în urmă în ceea ce privește performanțele la volan, iar anvelopele premium se mândresc cu performanțe mai bune, dar sunt prea scumpe, anvelopele de nivel mediu pot oferi uneori un raport calitate / preț foarte interesant. Astfel, anvelopele Lassa pentru camioane ușoare de diferite modele se potrivesc îndeaproape cu calitatea anvelopelor de la liderii mondiali, având în același timp un preț excelent.

Avantajele alegerii anvelopelor pentru camioane usoare de la anvelope.md

În calitate de distribuitor oficial al mai multor mărci comerciale de cauciuc de clasă mondială (precum Michelin) și “populare” în regiune (de exemplu, Lassa), magazinul - online anvelope.md are o serie de avantaje pentru cumpărători:

  • Există un sortiment foarte bogat în magazinul nostru online. Puteți cumpăra de la noi atât modele binecunoscute, de lungă durată și bine dovedite, cât și modele noi, inclusiv modele de anvelope pentru iarnă, vară și toate anotimpurile pentru camioanele ușoare practice anului curent de vânzare.
  • Poziția unui dealer autorizat vă permite să formați prețuri întotdeauna atractive, competitive, fără costul suplimentar al revânzătorilor.
  • În calitate de dealer oficial, anvelope.md îndeplinește cu strictețe toate obligațiile de garanție: acceptă prompt reclamațiile, le trimite la fabrici și rambursează cazurile de defecte ale fabricii.